J Tuokkolan kotisivu
Jarkko Tuokkola  |  Oulu, Finland
Contact Info | Edit
•  Email
Our Blog
Older
Newer
Blog
Post+
Search
  
Filter By

Mainintoja kilpailuyhteiskunnasta Suomen suurilta uutissivuilta.
THURSDAY, FEBRUARY 27, 2020
Posted by: J Tuokkolan kotisivu | more..
60+ views | 40+ clicks
Tässä joitakin ekoja.

-Yle Uutiset 2010:
Väänänen vaatii köyhyyspuheet konkretiaksi
Euroopan köyhyyden ja sosiaalisen syrjäytymisen teemavuoden lähettiläs Kari Väänänen on tuohtunut turhista lupauksista ja silkasta sananhelinästä.
- "Se tässä ihmetyttää, että miten hyvinvointiyhteiskunnasta tuli näin raaka kilpailuyhteiskunta, jossa ns. heikot putoavat ja heidät survotaan jalkoihin ja sitten sosiaali-ihmisille työnnetään rahaa, että hoitakaa nämä raadot, Väänänen jatkaa. "[Ei kai sitä enää työnnetä edes..]

-IS 2018:
Kilpailuyhteiskunta alkaa koulusta – lapsia ei auta, kun vanhempi sanoo ”ei minun lapsuudessani”
Tällä viikolla on puhuttu lasten kokemasta köyhyydestä ja siitä, miten paljon vähävaraisten perheiden lapsia kiusataan koulussa.

-MTV-uutiset 2007:
Pelastakaa Lapset Ry:n järjestösihteeri Marja Puhakan mukaan Suomessa on kova kilpailuyhteiskunta.

-Yle.fi Radio1: 2018:
”Nuoret ovat kovin vaativia itseään kohtaan. Erilaisten mielialahäiriöiden taustalta löytyvät yhä useammin kovat sisäiset sekä ulkoiset vaatimukset. Kilpailuyhteiskunta ajaa nuoret suorittamaan elämää. -Nuorten parissa tehtävän työn vastuuhenkilöt puhuu.

-Yle-uutiset 2002:
Tuula Helne ei puhu mielellään syrjäytyneistä, koska jo itse puhe syrjäyttää. Huomio tulisi kiinnitää siihen yhteiskuntaan, joka tuottaa puhetta syrjäytymisestä. Millaisia ovat sen arvot ja mikä on se normaali, johon syrjäytyvien toivotaan palaavan? Yksi hänen väitöskirjansa keskeisiä käsitteitä on kaksois-ekskluusio, ensin syrjäyttää yhteiskunta ja sitten syrjäyttää puhe.
-Millaisia ovat sen arvot ja mikä on se normaali, johon syrjäytyvien toivotaan palaavan?

Vastaus tulee langanpäästä nopeasti: "Se on kilpailuyhteiskunta, jossa kaikki eivät voikaan pärjätä. Jokainen meistä on koko ajan uhan alla, että pärjätäänkö ja pysytäänkö mukana.


-Meikän entinen proffa Petteri Pietikäinen,Yle Areena haastattelu 2019:
Kaikki ei ole kuitenkaan mennyt parempaan suuntaan. Elämme entistä vahvemmin kilpailuyhteiskunnassa. Jatkuva kilpailu työ- ja opiskelupaikoista aiheuttaa enemmän henkistä pahoinvointia kuin vielä täystyöllisyyden aikaan, Pietikäinen huomauttaa.

Web Link:  CLICK TO FOLLOW EXTERNAL LINK

post new | clone this | rss feed | blog top »
Our Blog
Older
Newer
Top