J Tuokkolan kotisivu
Jarkko Tuokkola  |  Oulu, Finland
Contact Info | Edit
•  Email
Our Blog
Older
Newer
Blog
Post+
Search
  
Filter By

Ajatuksia Taskuoraakkeli-kirja inspiraationa.Se sisältää ns. puoliaforismeja.
SUNDAY, FEBRUARY 16, 2020
Posted by: J Tuokkolan kotisivu | more..
40+ views | 40+ clicks
-"Et voi vaikuttaa siihen": Jep, en mä voi vaikuttaa juuri mihinkään.Etenkään yhteiskunnallisiin asioihin.

-"Siitä ei kannata tapella": Jep, juuri mistään ei kannattaisi tapella eli riidellä.Onko riitelyä se, ettei pidä yhteyttä?

-"Kun vielä saat hieman apua, menestyt hienosti": Sepä se; pieni lisäjelppi vaikka isältä voinee vaikuttaa lopulta paljon.
-"Et unohda sitä ikinä": Oikein mukavia ja oikein tympeitä asioita ei ikinä unohda. Psykologit sanoo, että tympeitä voi unohtaa koska haluaa torjua muistotkin, ehkä tiedostamattomasti.
-"Tutki asiaa leikkisällä ja uteliaalla mielellä": Niin teenkin.Joskus niin pitkälle ettei sitä leikkisyyttä ymmärretä.

-"Kysy isältäsi": En kysy.Silloin pitäisi mennä meedion luo.Enkä silti tietäisi puhuuko siinä joku inhimillinen vai yli-inhimillinen kusettaja.

-"Totuus löytyy takapihalta": luonnosta joo..Ei ihminen ole itseään tänne tuonut..Kasvit kasvaa ja kuihtuu ja kuolee ja uusia kasvaa..elämä jatkuu kunnes ei enää jatku (tai jatkuu sittenkin).

-"Älä pyydä tällä erää enempää": En pyydä.En oo paljo pyytänykkään.En oo pyytelytyyppiä.Rahan pyhyys tulee muuten esille siinä että sitä ei juuri pyydellä vaikka toisilla on sitä vaikka muille jakaa ja toisilla ei juur ollenkaa.That kinda sucks.

-"Käytä mielikuvitustasi": Nykyään ei lasten ja nuorten tarvi sitä käyttääkään niin paljon kuin ennen.Nerojen aivot tuo stoorit silmien eteen vain hoksattaviksi. Kirjan luvun edelle taitaa mennä leffat ja sarjat.

-"Toimi niinkuin olisi jo tapahtunut": Menestysteologian perusohjeita.Kun aattelee että on jo parantunut, ei enää tarvi lääkärin ohjeitakaan.That sucks too.
Semmottiapa..

Web Link:  CLICK TO FOLLOW EXTERNAL LINK

post new | clone this | rss feed | blog top »
Our Blog
Older
Newer
Top