J Tuokkolan kotisivu
Jarkko Tuokkola  |  Oulu, Finland
Contact Info | Edit
•  Email
Our Blog
Older
Newer
Blog
Post+
Search
  
Filter By

Paholaisen joulutervehdys.
TUESDAY, DECEMBER 24, 2019
Posted by: J Tuokkolan kotisivu | more..
60+ views | 50+ clicks
[Pieni varoituksen sana: sisältää epäjuhlallista ja joulumieltä vähentävää tekstiä].

-Nyt se alkoi: verisuonten kalkkeutus ja yhä nopeammin saapuvan pitkästymisen kohteeksi alistuminen.

-Köyhillä on nykyään niin vähän rahaa että kiitos teille hyväosaisille että ostitte taas niin järjettömän paljon kaikenlaista! Parhaan mahdollisen järjestelmän eli kapitalismin rattaita on taas rasvattu niin että ne jauhaa vaikka köyhiä littanaksi mutta se ei pyörimistänsä haittaa.
-Erikoiskiitos teille vähävaraisille jotka ette voineet vastustaa kiusausta olla mukana ostamassa ja uskalsitte ottaa vippiäkin siihen.Se on niin helppoa tuo rahan lainaus nykyään, ja kun oikein on optimisti, pystyy maksutkin hoitamaan sitten ensi vuonna tai joskus.
-Mukavasti on monissa perheissä niin kalja-, viini-, ja viinapullotkin avautuneet janoisille suille Kristuksen syntymäjuhlan kunniaksi.Kännissä sekin on mukavempi viettää.
-Te olette aika sällejä te ihmiset: menoanne ei haittaa vaikka joulunne on yhä mustempi saastepäästöjenne vuoksi nopeutuneen ilmastonmuutoksen johdosta.Keep on Polluting! Antaa paskan palaa! Olen varma että öljy puristetaan esille vielä vaikka kivestä vuoksenne.
-Mitä eroa on Jeesuksella ja Joulupukilla?
Joulupukin voi nähdä.
-Kiitos myös kapakkojen työntekijöille ja uusien aukiololakien laatijoille: yksinäisetkin pääsee kuluttamaan (loput) rahansa rattoisasti muiden seurassa eikä huorinteko lakkaa Jeesuksen syntymäpäiväksikään.
-Tiet on muuten nyt jo melko sulat.Sinne vaan känässä käppäileen!
-Ei mikään ole niin aitoa kuin omistamisen ilo.Tämän oppii hienosti jokainen uusi sukupolvi Jeesuksen syntymäpäivän materialismijuhlan kautta.
-Se on hyvä että köyhille on noita sapuskajuhlia.Syököön siellä, kyllä ne leikkauksia kestää ennen, nyt ja tulevaisuudessa.
-Telkusta tulee taas niin tylsän perinteistä ohjelmaa, että minusta on ihana huomata monen valitsevan väärin tai masentuvan edes vähän enemmän senkin asian johdosta.Nettipornovoi tehdä terää tähän ongelmaan.
-Ilahduttavan moni mamu potee suurta yksinäisyyttä tänä jouluna maassanne.Heille: Ehkä uskontonne tie on oleellisesti parempi kuin tämän länsimaisen materialismiliberalismin.Ehkä joidenkin teistä olisi syytä radikalisoitua tätä paskaa vastaan.
-Kirkkojen ovet pysyvät niin onnellisen monissa kaupungeissa edelleen kiinni niin suuren osan joulun pyhien ajasta.Kiitos, evlut(ka)kirkko!
Terveisin piru, Tämän Maailman Jumala.

Web Link:  CLICK TO FOLLOW EXTERNAL LINK

post new | clone this | rss feed | blog top »
Our Blog
Older
Newer
Top