J Tuokkolan kotisivu
Jarkko Tuokkola  |  Oulu, Finland
Contact Info | Edit
•  Email
Our Blog
Older
Newer
Blog
Post+
Search
  
Filter By

Tärppitietoa historiasta ja tästä päivästä.
FRIDAY, AUGUST 30, 2019
Posted by: J Tuokkolan kotisivu | more..
-Miksi Joseph Göbbelsistä tuli natsi (erittäin radikaali sellainen)?

Saksan antautuminen ensimmäisen maailmansodan lopussa oli Goebbelsille kriisi. Tähän kansalliseen murhenäytelmään yhdistyivät myös henkilökohtaiset vastoinkäymiset. Goebbelsin kirjoituksia ei suostuttu julkaisemaan lehdissä ja kustantamoissa. Vasta valmistunut tohtori tunsi olevansa tyhjän päällä. Göbbels oli mukana rahamaailmassa pörssimeklarina.Kokemukset siitä saivat hänet vakuuttumaan väitteistä, joiden mukaan juutalaiset johtivat rahamaailmaa.

-Mistä AIDS tuli?

Simpanssin verestä.Siitä virus pääsi ihmiseen jotenkin.Ehkä ihmiset metsästi ja söi simpanssin lihaa.

-Miksi maailma luotiin?

Jumalan rakkaudesta.-Katolisen kirkon katekismus (nykyinen siis..sama katekismus puoltaa muuten teististä evoluutiota).

-Miksi ihmisten avaruuden valloitus tuntui pysähtyvän 60-50 vuodeksi ?

-Koska supervaltojen kilpailu väheni ja loppui.Ihmiset ovat sittemmin käyttäneet älyn nystyröitään vain rahan nyhtämiseksi toisiltaan.

-Miksi Suomella on niin suurena vaikeutena työllisyystilanteensa?

Töihin pääsee parhaiten parhaimmiksi arvioidut.Työelämä voi olla rankkaa. Suomessa kouluttaudutaan aloille joissa ei ole töitä kotimaassa.Menestys ruokkii menestystä ja menestymättömyys menestymättömyyttä.Suomessa voi olla mahdollista tulla toimeen työttömänäkin.

-Mitä erilaisia määritelmiä on sanalle "viihde"?

1.Yleisnimi kevyelle ajanvietteelle, tapahtumille, esityksille tai toiminnoille, joiden tarkoitus on tuottaa huvia tai mielihyvää yksittäiselle ihmiselle tai suuremmalle yleisölle.

2.Tapahtuma, esitys tai toiminta jota tarjotaan huvin tai nautinnon vuoksi.Tulee merkityksestä "ylläpitää jotain tiettyä olotilaa, kohdella tietyllä tavalla".

-Miksi Adolf Hitleristä tuli natsi?

Koska toisenlaista politiikkaa ajavan johtajiston alaisuudessa tuntui kaikki menevän päin mäntyä.Ehkäpä myös siksi, että kristinuskon uskomusmaailmasta oli etäännytty.Kamppailun kaikkimääräävyys tuli tilalle.

post new | clone this | rss feed | blog top »
Our Blog
Older
Newer
Top